Matematik

Opstille et udtryk for arealet A

16. marts 2020 af Apollonia57 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave a har jeg fået til 54, ved at finde arealet af den ene trekant, som giver 6 også har jeg ganget det med antallet af trekanter, som kan dække den røde figur.

Jeg forstår ikke opgave b. Min søster hjalp mig og sagde, at det blot gav det her, er det korrekt?: 

A\left(x\right)=A_t\cdot 9

A\left(x\right)=\frac{1}{2}\cdot x\cdot 6\cdot 9

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: Opgave.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
16. marts 2020 af mathon

                  \small \small \small \small \begin{array}{llll}b)\\&A_{\textup{\textbf{{\color{Red} r\o d}}}}(x)=A_{\textup{rektangel}}-A_{\textup{trekant}}=6\cdot 10-\frac{1}{2}\cdot 6\cdot x=60-3x\quad 0<x<10 \end{array}


Svar #3
16. marts 2020 af Apollonia57 (Slettet)

#2 Tak for svar! Jeg havde skrevet noget lign. men min søster rettede på mig, hmpf. 


Skriv et svar til: Opstille et udtryk for arealet A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.