Matematik

Funktioner af to variabler

18. marts 2020 af Ocsa - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogle, der kan hjælpe mig med denne opgave?

På forhånd mange tak for hjælpen.

Se vedhæfninger:


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllll}&{f_{xx}}{}''(2,-1.8)=6\cdot 2=12\\\\&{f_{yy}}{}''(2,-1.8)=24\cdot (-1.8)^2=77.76\\\\&{f_{xy}}{}''(2,-1.8)=0\\\\\textup{Arten af P:}&{f_{xx}}{}''(2,-1.8)>0\textup{ og }{f_{xx}}{}''(2,-1.8)\cdot {f_{yy}}{}''(2,-1.8)-\left ({f_{xy}}{}''(2,-1.8) \right )^2>0\\\textup{dvs}\\&P(2,-1.8)\textup{ er lokalt minimumspunkt.} \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner af to variabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.