Matematik

Sandsynlighed

18. marts 2020 af Zaggy - Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe med disse 2 opgaver
Forstår ikke
PDF er lagt

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2020 af Larsdk4 (Slettet)

A) 30/50*100= 60%


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2020 af peter lind

a) antal gunstige udfald/antal mulige udfald

b) brug stadig antal mulige idfald/ gunstige udfal på hver af de to hændelser. Da begge hændelser skal indtæffe skal du derpå gange dem sammen


Svar #4
18. marts 2020 af Zaggy

forstår ikke opgave b 

så jeg skal gange 30 med 50 igen og hvad så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. marts 2020 af ringstedLC

b) Brug multiplikationsprincippet pga. "og".


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. marts 2020 af Larsdk4 (Slettet)

#5

b) Brug multiplikationsprincippet pga. "og".

Sagt på en anden måde, du skal altså gange antallet af muligheder med hinanden.


Svar #7
18. marts 2020 af Zaggy

Så 

kvinder : 30/50*100 = 60%

Mænd : 20/50*100=40%

60%* 40% Sådan?


Brugbart svar (1)

Svar #8
18. marts 2020 af peter lind

Ja. Regn det færdigt


Svar #9
18. marts 2020 af Zaggy

60% * 40% = 2.400

Men det giver ikke mening? 


Brugbart svar (1)

Svar #10
18. marts 2020 af ringstedLC

% · % = 1/100 · 1/100


Svar #11
18. marts 2020 af Zaggy

60% *1/100

40%*1/100 

forstår virkelig ikke, er forvirret nu


Brugbart svar (0)

Svar #12
18. marts 2020 af peter lind

nemmere 60% = 0,6   40% = 0,4


Svar #13
18. marts 2020 af Zaggy

Så det var rigtig det jeg lige gjorde?

Men er det så 0,6 for mand
Og 0, 4 for kvinde?

Brugbart svar (0)

Svar #14
18. marts 2020 af peter lind

Det er 0,6 for kvinder og 0,4 for mænd. Du skal stadig regne opgaen færdig


Svar #15
18. marts 2020 af Zaggy

Hvordan det?
0,6• 0,4?

Brugbart svar (0)

Svar #16
18. marts 2020 af peter lind

regn det dog færdigt


Svar #17
18. marts 2020 af Zaggy

0,6 * 0,4 = 0,24

Så resultatet er 24%?


Brugbart svar (1)

Svar #18
18. marts 2020 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.