Matematik
Hjælp 3!
19. marts 2020 af
Lunabob (Slettet)
-
Niveau: 7. klasse
Nogle der kan give svar?
Vedhæftet fil: 54558883-CE04-444E-9E67-48E9F8AA26DA.jpeg
Svar #1
19. marts 2020 af Sveppalyf (Slettet)
1 - 2 - 3 + 4 = 0
1 + 2 + 3 - 4 = 2
1 + 2 - 3 + 4 = 4
1 - 2 + 3 + 4 = 6
-1 + 2 + 3 + 4 = 8
1 + 2 + 3 + 4 = 10
Skriv et svar til: Hjælp 3!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
