Matematik

Bestemme A,b og c i f(x)=A*sin(b*x)+c

20. marts 2020 af 6526 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan I hjælpe med den vedhæftede opgave?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2020 af mathon

Periodetiden
                           T ≡ 6 terner

                           1.5 tern ≡ \tfrac{\pi }{4}

                           T ≡ 6 terner = \small \tfrac{6}{1.5}\cdot \tfrac{\pi }{4}=\pi

                           \small b=\tfrac{2\pi }{T}=\tfrac{2\pi }{\pi }=2

                           \small f(x)=3\cdot \sin(2x)+1


Skriv et svar til: Bestemme A,b og c i f(x)=A*sin(b*x)+c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.