Matematik

Om en ekspontielt voksene funktion f oplyses det at f(4)=3 og f(6)=27. bestem forskriften for f

21. marts 2020 af ostehaps9688 - Niveau: A-niveau

Hvordan skal det gøres? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2020 af Capion1

Løs ligningssystemet:
  3 = ba4
27 = ba6


Skriv et svar til: Om en ekspontielt voksene funktion f oplyses det at f(4)=3 og f(6)=27. bestem forskriften for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.