Matematik

graf.

22. marts 2020 af Sofieostergaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, en som kan hjælpe med denne opgave


Svar #1
22. marts 2020 af Sofieostergaard (Slettet)

har lavet a, dog manger jeg b ://


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2020 af ringstedLC

a) Aflæs støttepunkter for g(x) og bestem funktionen. Beregn g(9).

b) Resultatet i a), g(9) er x-værdien i f(x). Aflæs f(g(9)).


Svar #3
22. marts 2020 af Sofieostergaard (Slettet)

a) g(9)=4

er b så f(g(3)) - må ærligt indrømme jeg ikke ved hvad b giver.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2020 af ringstedLC

#2 rettelse: g(9) kan aflæses direkte.

#3 a) OK.

b) 

\begin{align*} f(g(9)) &= f(4)=3\text{ (afl\ae st)} \end{align*}


Svar #5
22. marts 2020 af Sofieostergaard (Slettet)

Tusind tak! du har virkelig redet min dag!!!


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. marts 2022 af Takforhjælppp

Forstår det stadigvæk ikke


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. marts 2022 af ringstedLC

#6: Forklar nærmere hvad du ikke forstår.


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. marts 2022 af Takforhjælppp

Hvordan kom i frem til resultatet i b?
Kan du forklare lidt detaljeret:)

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. marts 2022 af ringstedLC

Ved at aflæse f(4) fordi 4 = g(9). Se på figuren og læs svarerne.


Skriv et svar til: graf.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.