Fysik

Beregn Q-værdien for en triple-alfa-proces

23. marts 2020 af Ris6506 - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med dette? Er en lille smule forvirret, da det lader til svaret allerede er givet i den tilhørende tekst. Billede af teksten er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Triple-alfa-proces.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \left (7.27\; MeV \right )=\left ( 7.27\; MeV \right )\cdot 1=\left ( 7.27\; MeV \right )\cdot \left ( 1.60218\cdot 10^{-13}\; \frac{J}{MeV} \right )=1.16478\; pJ \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2020 af mathon

da
          1 \; MeV=1.60218\cdot 10^{-13}\; J

          1 =1.60218\cdot 10^{-13}\;\tfrac{ J}{MeV}


Svar #4
23. marts 2020 af Ris6506

Jeg fandt en facitliste efterfølgende og der var resultatet også 7,27 MeV. Så er stadig i tvivl om hvad det er jeg selv skal gøre? :/

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. marts 2020 af mathon

evt. omregne til J


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. november 2022 af Marcuus

#4 Jeg fandt en facitliste efterfølgende og der var resultatet også 7,27 MeV. Så er stadig i tvivl om hvad det er jeg selv skal gøre? :/

Står selv med samme opgave, hvor fandt du facitlisten?


Skriv et svar til: Beregn Q-værdien for en triple-alfa-proces

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.