Matematik

Andengradspolynomium hjælp til opgave.

24. marts 2020 af Mia2002 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg søger akut hjælp til denne vedhæftede opgave.

 

Svar #1
24. marts 2020 af Mia2002 (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. marts 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} \textup{andengradspolynomium}&\textup{kr\ae ver }a\neq0\\&f{\, }'(x)=2ax+b\textup{:}\begin{array}{lll}\\\\& a<0&f(x)\textup{ er aftagende}\\&a>0&f(x)\textup{ er voksende}\end{array}\\\\\textup{krumning:}&f{\, }''(x)=2a\textup{:}\begin{array}{lllll}\\\\&\qquad a<0&f(x)\textup{ nedad}\\&\qquad a>0&f(x)\textup{ opad}\end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Andengradspolynomium hjælp til opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.