Kemi

Koncentrationen af HCl-opløsning

26. marts 2020 af Jamulla - Niveau: C-niveau

nogen, som kan hjælpe med at forklare hvordan jeg skal gøre ?

Vedhæftet fil: opgave 4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2020 af janhaa

a)

20 ml HCl + 16,1 ml 0,1 M NaOH

n = CV

20*[HCl] = 16,1*0,1

[HCl] = 0,081 M

b)

NaOH + HCl => NaCl + H2O

c)

n(HCl) = 1,61 mmol


Svar #2
27. marts 2020 af Jamulla

Mange tak 


Skriv et svar til: Koncentrationen af HCl-opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.