Matematik

Sandsynligheder

28. marts 2020 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

Mange tak på forhånd :) 

Ved et spil forekommer udfaldende

rød sandsynlighed 0,3

grøn sandsynlighed 0,2 

gul sandsynlighed 0,1 

blå bestem sandsynlighed?

forklar hvordan du har kommet frem til resultatet. 

Spillet spilles 2 gange 

gør rede for, at sandsynligheden for at få grøn begge gange er 0,04


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. marts 2020 af janhaa

P(blå) = 1 - 0,6 = 0,4

P(grønn) = 0,22 = 0,04


Svar #2
28. marts 2020 af Mettes3

Tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Sandsynligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.