Matematik

koordinatsæt og parameterfremstlling

30. marts 2020 af KatinkaNielsen - Niveau: B-niveau

Håber nogle kan hjælpe med hvad jeg skal gøre. der er en fil med billede


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2020 af janhaa

x^2-2x+y^2+6y+8=0\\ \\ (x-1)^2\,+\,(y+3)^2=9+1-8=2

A)


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. marts 2020 af janhaa

b)

(t-1)2 + (-t+1)2 = 2

-2t + 1 -2t + 1 +2t2 = 2

2t2 -4t - 1 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. marts 2020 af mathon

                   \small \small \begin{array}{lllll}b)\\&&t^2-2t+(-2-t)^2+6(-2-t)+8=0\\\\&&2t^2-4t=0\\\\&&2t(t-2)=0\\\\&&t=\left \{\begin{matrix} 0\\2 \end{matrix}\right.\\&\textup{dvs}\\&& \begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}= \begin{pmatrix} 0\\-2 \end{pmatrix}\\&\text{og}\\&&\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\-2 \end{pmatrix}+2\cdot \begin{pmatrix}1\\-1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2\\-4 \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: koordinatsæt og parameterfremstlling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.