Matematik

Vektor Hjælp Med Ortogonalitet

30. marts 2020 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg er rimelig sikker på at jeg ved hvordan man gør, udover at jeg ikke helt ved hvad "t" den gør.

Opgave : https://imgur.com/a/wGr8QJi 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2020 af mathon

Ortogonalitet for vektorer betyder, at deres prikprodukt er lig med 0.


Svar #2
30. marts 2020 af ENERQIA (Slettet)

#1

Ortogonalitet for vektorer betyder, at deres prikprodukt er lig med 0.

Ja det ved jeg godt. Men jeg ved bare ikke hvad "t" betyder, i min opgave. Men tak for hjælpen alligevel :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2020 af mathon

t er en parameter:

                                 \small \textup{solve}\left (\textup{dotP}\left ( \left [ t-1,3 \right ],\left [ 2t+5,-2 \right ] \right ) =0,t\right )


Skriv et svar til: Vektor Hjælp Med Ortogonalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.