Matematik

Bestem Koordinaterne til vektor a

31. marts 2020 af Doofe - Niveau: A-niveau

Hej allesammen, har et lille problem med en opgave angående koordinater til vektorer. Det kunne være dejligt med lidt hjælp.


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2020 af janhaa

x+21=10

x=-11

og

y + 6 = 7

y = 1


Svar #2
31. marts 2020 af Doofe

Var det så nemt? Føler mig lidt dum, mange tak!


Skriv et svar til: Bestem Koordinaterne til vektor a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.