Matematik

Hvor langt er fisken

02. april 2020 af Moha7765 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En fisk har et hoved, der er 9 cm langt

Dens hale er lige så lang som hoved + halvdelen af selve kroppen

Kroppen er lige så lang som hoved og hale tilsammen

Hvor lang er fisken i alt?

udregninger/hvordan du gjorde her..


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2020 af janhaa

 x = 9 + (9 + (x/2)) 

2x = 36 + x

x = 36 (cm)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2020 af janhaa

x:kropp\\ \\ x=9 + (9+\frac{x}{2})\\ \\ 2x=36+x\\ \\ x=36\,\,\,(cm)


Skriv et svar til: Hvor langt er fisken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.