Matematik

Cirkelblomst - Hvordan kan det være?

02. april 2020 af Andersen2344 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Se vedhæftede billede.
Hvorfor passer det lige med netop 6 cirkler?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2020 af ringstedLC

Cirklen er 360º = 6 · 60º. Se på trekant ABC og radius og tænk over om trekanten er en bestemt form for trekant.


Svar #2
02. april 2020 af Andersen2344 (Slettet)

Tak for svar. Trekant ABC er en ligesidet trekant. Hvilken relevans har radius i denne sammenhæng?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2020 af ringstedLC

Fordi |AB| = |BC| = |AC| = r


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2020 af AMelev

STX 8 klasse??? Sørg for at give korrekte oplysninger, hvis vi skal kunne hjælpe på dit niveau.

radius er sidelængden i ABC.


Skriv et svar til: Cirkelblomst - Hvordan kan det være?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.