Matematik

Vektor

13. april 2020 af Peteroster (Slettet) - Niveau: B-niveau

En som kan vise mig hvordan jeg laver denne opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. april 2020 af mathon

Ortogonale vektorers skalarprodukt/prikprodukt er lig med nul.

                   \small \begin{pmatrix} t \\ 10 \end{pmatrix} \cdot \begin{pmatrix} -6 \\ 3 \end{pmatrix} = 0


Svar #3
13. april 2020 af Peteroster (Slettet)

Tusind tak så T er 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2020 af mathon

  Nej.


Svar #5
13. april 2020 af Peteroster (Slettet)

nå, men så forstår jeg ikke hvordan jeg kommer frem til T ? jeg skal bestemme tallet t. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. april 2020 af ringstedLC

Læs om bestemmelse af skalarprodukt.


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.