Matematik

længden af graf for funktion

13. april 2020 af Jacob881 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber der er en som kan hjælpe:)

Vedhæftet fil: mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2020 af janhaa

need info


Svar #2
13. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

funktionen

f(x)=3.2*10^(−4)*x^(3)-7.3*10^(−2)*x^(2)+4.8*x-112.7,  62.5≤x≤90


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2020 af ringstedLC

d) Integr.-grænserne er skæringerne med stykkets x-værdier.

e) 

\begin{align*} f'(K_x) &= \;? \end{align}


Svar #4
13. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

Skal jeg integrere ligningen?

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2020 af ringstedLC

Du skal anvende forskriften for L Bestem grænserne og f ' og indsæt. Brug din CAS.


Svar #6
14. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

Sådan her?

Vedhæftet fil:mat d.3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. april 2020 af ringstedLC

Vi kender ikke grænserne, men indmaden er OK.


Svar #8
14. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

hvordan finder jeg grænserne ? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
14. april 2020 af ringstedLC

Det ved vi ikke; som #1 skrev: "need info".

Men der er sikkert nogle oplysninger i opgaven, der skal bruges til at beregne dem.


Svar #10
15. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

Kan dette bruges?

Vedhæftet fil:mat d.3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #11
15. april 2020 af ringstedLC

Det ved vi heller ikke. Vedhæft nu et billede af hele opgaven og indse, at du ikke kan hjælpes med spørgsmål til figurer uden at vi kan se dem.


Svar #12
15. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

det er den hele

Vedhæftet fil:mat d.3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #13
15. april 2020 af ringstedLC

d)

\begin{align*} L &= \int_{62.5}^{90}\sqrt{1+\left ( f'(x) \right )^2}\,dx \end{align*}

e)

\begin{align*} \text{H\ae ldning}_{\,K} &= f'(K_x) \\ \text{H\ae ldning}_{\,K\text{\,i}^{\;\circ}} &= \tan^{-1}\left (\left |f'(K_x)\right |\right ) \end{align*}


Svar #14
15. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

forstår ikke ovenstående


Svar #15
15. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

eller vent jo forstår det tak :)


Svar #16
15. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

får det til det her?

Vedhæftet fil:mat d.3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #17
15. april 2020 af ringstedLC

Se #7.


Svar #18
15. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

resultat bliver ved med at være alt for stort :/


Skriv et svar til: længden af graf for funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.