Matematik

Konstanten k

16. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælpe? 

facit er at k = 100 men ved ikke hvordan jeg får det til det håber der er en der vil hjælpe. 

Vedhæftet fil: 20200416_133122 (7).jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2020 af ringstedLC

a)

\begin{align*} x\cdot y &= k \\ x\cdot f(x) &= k\;,\;y=f(x) \\ k &= 2\cdot 50=4\cdot 25=10\cdot 10=20\cdot 5=\;? \end{align*}

b)

\begin{align*} x\cdot f(x) &= k \\ f(x) &= \;? \end{align*}


Svar #2
16. april 2020 af l24 (Slettet)

Tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Konstanten k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.