Matematik

Hældning

17. april 2020 af Jacob881 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, en der kan hjælpe med e) ?

Vedhæftet fil: mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2020 af ringstedLC

Hældning er lig diff.-kvotient. Bestem f '(Kx)


Svar #2
17. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

hvordan bestemmer jeg f'(Kx) ? ved at differentiere? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2020 af ringstedLC

Ja.


Svar #4
17. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

hvordan kan jeg differentiere koordinater ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2020 af ringstedLC

Kx er en opgiven værdi. K = (KxKy) = (76, f(76)).


Svar #6
17. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

sådan her?

Vedhæftet fil:mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. april 2020 af ringstedLC

Nej. Du skal ikke definere igen. Den har du jo brugt til de andre spørgsmål. Indsæt Kx = 76 i f '(x) og beregn.


Svar #8
17. april 2020 af Jacob881 (Slettet)

SÅ x = 76 i den forgangne ligning?


Skriv et svar til: Hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.