Matematik

hjælp til matematik opgaver med vektorer

21. april 2020 af math082r (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har set at der er nogen andre her på studie portalen som har spurgt om denne opgave men jeg forstår ikke hvad de siger, er der nogen der kunne hjælpe mig lidt?

(opgaven er vedhæftet nedenunder)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af janhaa

\tan(25^o)=\frac{18}{16+x}\\ \\ x=22,6\,(m)\\ og\\ \tan(25^o)=\frac{h}{22,6}\\ h=10,54\,(m)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2020 af janhaa

ikke vektorer, men geometri, trigonometri


Svar #3
21. april 2020 af math082r (Slettet)

#1

\tan(25^o)=\frac{18}{16+x}\\ \\ x=22,6\,(m)\\ og\\ \tan(25^o)=\frac{h}{22,6}\\ h=10,54\,(m)

har du en formel som du brugte?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2020 af janhaa

Tangens til en af de spidse vinkler er lig med forholdet mellem vinklens modstående katete og dens hosliggende katete.


Skriv et svar til: hjælp til matematik opgaver med vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.