Matematik

HJÆLP! Hvor mange procent stiger svingningstiden

22. april 2020 af susanneeeee (Slettet) - Niveau: C-niveau

Matematik C HF Eksamenssæt 

opg.9

Hvor mange procent stiger svingningstiden, når pendulets længde øges med 40 %? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2020 af janhaa

need more info...


Svar #2
22. april 2020 af susanneeeee (Slettet)

her..


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2020 af janhaa

a)\\ f(x)=0,191*x^{0,511}


a)

f(x)=0,191*x^{0,511}


Svar #4
22. april 2020 af susanneeeee (Slettet)

Mange tak 


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2020 af janhaa

b)

x= 1 => f(x) = 0,191

x = 1,4 => f(x) = 0,2268

f øker med: 18,8 %


Svar #6
22. april 2020 af susanneeeee (Slettet)

hvor har du x=1 og x=1,4 fra?


Svar #7
22. april 2020 af susanneeeee (Slettet)

Hvordan bestemmer jeg tallene a og b så


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. april 2020 af mathon

Du skal foretage potensregression.


Svar #9
22. april 2020 af susanneeeee (Slettet)

Nu har jeg bestemt a og b, kan du så hjælpe med b´ern. 

du kan se resulaterne i den vedlagte fil. 


Svar #10
22. april 2020 af susanneeeee (Slettet)

På en nemmere måde 


Brugbart svar (0)

Svar #11
23. april 2020 af mathon

Du har ikke benyttet potensregression, men kun beregnet a og b ud fra to sammenhørende værdier fra dit DATAsæt.


Skriv et svar til: HJÆLP! Hvor mange procent stiger svingningstiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.