Matematik

Sandsynlighed

27. april 2020 af Simonsen403 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har stirret mig blind på en opgave... 

Hvordan regner jeg ud hvad sandsynligheden er, for at den er mindre end middelværdien 3,5?

(opgave c)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af Festino

P(X<\mu)=P(X<3.5)=P(X=0)+P(X=2)=0.25+0.15=0.4


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.