Matematik

vektorer

28. april 2020 af asger521 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan forklare mig hvad jeg skal i denne opgave: https://ibb.co/b7H3y0S

det er uden hjælpemidler


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2020 af mathon

Find først \small \widehat{\overarrow{a}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige billedet

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2020 af PeterValberg

Vedr. tværvektoren ("hat-vektoren")

\vec{a}=\binom{a_1}{a_2}

\widehat{\vec{a}}=\binom{-a_2}{a_1}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2020 af mathon

                            \small \begin{array}{llll} \widehat{\overrightarrow{a}}=\begin{pmatrix} 4\\ 5 \end{pmatrix}\\\\ \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} 12\\15 \end{pmatrix}=3\cdot \begin{pmatrix} 4\\5 \end{pmatrix}=3\cdot \widehat{ \overrightarrow{a}} \end{array}


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.