Matematik

Sandsynligheds regning.

29. april 2020 af Mc73 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Atter engang må jeg bede om hjælp :-(

- Dette emne "sandsynligheds regning" forvirrer mig mere end godt er :-/

Jeg har vedlagt et billede, og det lyder simpel "I know" men for pokker det forvirrer :-/

Så håber på lidt hjælp - dette er også sidste gang i dag, jeg skal bede om hjælp!

Vedhæftet fil: Udklip 2.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af Moderatoren

Måske det kunne hjælpe, hvis du fik noget hjælp til at forstå sandsynligshedregning? 

Hvis du forstår sandsynlighed, så kan du sikkert lettere lave opgaver i fremtiden.

Hvad er det, som du er i tvivl om?

Prøv evt. at læse dette kompendie:

https://www.studieportalen.dk/kompendier/matematik/formelsamling/sandsynlighedsregning


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2020 af PeterValberg

#0 Jeg vedhæfter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2020 af PeterValberg

Sandsynligheden for IKKE at vinde noget er 0,8
Du skal bestemme sandsynligheden for at  Alice OG Bob OG Clara ikke vinder noget,
hver med en sandsynlighed på 0,8 herfor, så du skal gange sandsynlighederne:

P(ingen vinder noget) = 0,8 · 0,8 · 0,8 = (0,8)3 = ....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Sandsynligheds regning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.