Matematik

akut matematik hjælp - differentiel ligninger

30. april 2020 af lektiehjælp0012 - Niveau: A-niveau

Kan nogle hjælpe med vedhæftede opg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2020 af AMelev

                                                
Den forstår jeg ikke. f = g, graferne går jo gennem samme punkt, og hvor kommer h ind i billedet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2020 af mathon

                               \small \small \small \begin{array}{lllll}&y=C\cdot (x-1)+2\\\\\\ & f(3)=4=C(3-1)+2\\\\& f(x)=x+1\\\\\\& g(3)=-4=C\cdot (3-1)+2\\\\& g(x)=-3x+5\\\\\\& h(x)\textup{ 'smuttede' i hastv\ae rket med opgaveteksten.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2020 af AMelev

OK! Jeg kunne ikke se - på -4.

#0 Du kan benytte dit CAS-værktøj til at løse differentialligningen med de pågældende betingelser.
Hvordan du præcis gør det, afhænger af, hvilket CAS-værktøj, du bruger.


Skriv et svar til: akut matematik hjælp - differentiel ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.