Matematik

vektorer!!

03. maj 2020 af freja543 (Slettet) - Niveau: B-niveau

forstår ik helt hvordan man regner den ud

Vedhæftet fil: billed6.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2020 af mathon

Hvordan beregner du vinklen mellem to vektorer?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2020 af ringstedLC

a) Du burde vise os, at du er i stand til at sætte t = 4 og bestemme vektorerne. Disse indsættes så i cos(v) = (a · b) / (|a|·|b|)

b) To vektorer er parallelle, når deres determinant er 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2020 af mathon

\small \begin{vmatrix} t - 1 &3 \\ 2 & t \end{vmatrix} = 0


Skriv et svar til: vektorer!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.