Matematik

Tangentens ligning

03. maj 2020 af Lucaslys - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg har problemer med tagentensligning. nogle der kan være behjælpelige?

Tak på forhånd :) 

Vedhæftet fil: tangentens ligning.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2020 af ringstedLC

a) Beskriv hvad der sker linje for linje. x0 = Px = 1


Svar #2
03. maj 2020 af Lucaslys

#1

a) Beskriv hvad der sker linje for linje. x0 = Px = 1

er ikke helt med på hvad du mener


Skriv et svar til: Tangentens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.