Matematik

Spil

05. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
(c) I et spil kan vi udregne antal point sådan:

A: Læg 4 til antal krydser.

B: Gang 2 med A-resultatet.

Angiv disse udregninger ved at skrive et regneudtryk med x: Antal point =...
er det ikke 4x+2

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2020 af janhaa

(4+x)*2


Svar #2
05. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvorfor siger du (4+x)×2

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2020 af AMelev


Svar #4
05. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvis x=5 så må resultatet være (4+5)*2  y=(4+x)*2 og x=5 så y= (4+5)*2 

er det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2020 af AMelev

#4

y=(4+x)*2 og x=5 så y= (4+5)*2 = ....

Du skal ikke bare kopiere forklaringen, men formulere et svar, og så skal du regne resultatet ud.


Skriv et svar til: Spil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.