Matematik

Sandsynlighed

06. maj 2020 af hanne91283 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp med denne opgave som kan ses i billaget! Håber nogen kan hjælpe....

Vedhæftet fil: Matematil2.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2020 af janhaa

a) E(X) = np= 180/6 = 30

b) SD(X) = sqrt(np(1-p)) = 5


Svar #2
06. maj 2020 af hanne91283 (Slettet)

#1

a) E(X) = np= 180/6 = 30

b) SD(X) = sqrt(np(1-p)

Taak!! men i opgave b må jeg ikke bruge hjælpemidler... Men jeg ved indtilviere at jeg skal bruge formlen for spredningen men jeg ved ikke hvilken tal jeg skal indtaste i p og n´s plads? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2020 af janhaa

n=180

p=1/6

1-p = 5/6


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.