Matematik

Sandsynlighedsregning med 3 mønter

06. maj 2020 af Amalie1234324 - Niveau: 7. klasse

Jeg kaster med tre mønter.

Hvad er sandsynligheden for at få 3 ens udfald?

Hvad er sandsynligheden for at slå enten 2 kroner og en plat eller 2 plat og 1 krone?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2020 af janhaa

a) P=1/23 = 1/8

b)

P = 3/8 på begge


Svar #2
06. maj 2020 af Amalie1234324

Hvordan har du regnet a)?


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning med 3 mønter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.