Matematik

3-trinsreglen

13. maj 2020 af Anika22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, en som er en haj til dette og kan løse denne opgave for mig? det ville sipelthen være en kæmpe hjælppp!!!!!


Svar #1
13. maj 2020 af Anika22 (Slettet)

Forkert bilag det er denne opgave herunder


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2020 af Moderatoren

Ingen gider at lave det for dig – det er jo dig, som skal lave det. 

Skriv hvilke problemer, som du har – så kan hjælperne sikkert hjælpe dig med at blive en haj til det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2020 af Mathias7878

Trin 1:

  \begin{align*} \Delta y & = f(x_0+h)-f(x_0) \\ & = 3(x_0+h)^2 - 3x_0^2 \\ & = 3x_0^2 + 3h^2 + 6x_0h - 3x_0^2 \\ & = h (3h+6x_0) \end{align*}

Trin 2:

  a_s = \frac{\Delta y}{h} = \frac{h(3h+6x_0)}{h} = 3h+6x_0

Trin 3:

  \lim_{h \rightarrow 0}(a_s) = \ ?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2020 af swpply (Slettet)

Hvad er det ved opgaven der forvolder dig besvær?


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. maj 2020 af AMelev

                                 
Du er godt nok hurtig. På 10 min. har du nået at sætte dig ind i svaret på dit foregående spørgsmål og benytte metoden på denne - og nået at tænke - for så at konstare, at du ikke kunne selv.
Du lærer ingenting ved, at vi løser opgaverne for dig. Nu har du fået metoden, så må du selv i gang.
Hvis du går i stå, så spørg med et vedhæftet billede af, hvor langt du er kommet.


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. maj 2020 af Moderatoren

Og du har nok oprettet 10 forskellige brugere. Hold dig bare til én. 


Skriv et svar til: 3-trinsreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.