Matematik

"tegn den rette linje, der er bestemt ved ligningen y=1.6+250x i et koordinatsystem"

14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

"tegn den rette linje, der er bestemt ved ligningen y=1.6+250x i et koordinatsystem" 

en der kan forklare hvad det betyder 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af mathon

          \small \small \begin{array}{lllll}\textup{beregn f\o rst}\\ \textup{to st\o ttepunkter.}\\\\ \textup{Indtegn:}&y = 250\cdot x + 1.6&\textup{grafen er en ret linje.}\\\\ \end{array}


Svar #2
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

men det er den også når jeg siger y= 1.6+250x så er det rigtigt ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2020 af mathon

Ja
       men jeg skrev den, så den ligner den dig velkendte form:    \small y=a\cdot x + b


Svar #4
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

okay


Svar #5
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

men så jeg skal bare skrive den formel i opgaven altså y= 250*x+1.6.  ????


Skriv et svar til: "tegn den rette linje, der er bestemt ved ligningen y=1.6+250x i et koordinatsystem"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.