Matematik

Pyramide

14. maj 2020 af Husmu (Slettet) - Niveau: 8. klasse
En pyramide har højden 0,4 cm og en grundflade på 0,5*0,5 hvad er rumfanget?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af Moderatoren

Prøv lige at kigge i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2020 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} \textup{Rumfang:}&R=\frac{1}{3}\cdot h\cdot G\\\\ \textup{her:}&R=\frac{1}{3}\cdot h\cdot s^2 \end{array}


Skriv et svar til: Pyramide

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.