Matematik

Sammensat Sandsynlighed

14. maj 2020 af Sigurdsen - Niveau: 8. klasse

Hej

Jeg vil bare have lidt hjælp med sammensat sandsynlighed der jeg sidder og laver en opgave som jeg har brug for hjælp til

Hvad er sandsynligheden for, at summen af øjentallene er 7, hvis du kaster med to terninger??


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af janhaa

g: 3+4, 4+3, 5+2, 2+5, 1+6, 6+1

m: = 62 = 36

der:

 P=\frac{g}{m}=\frac{6}{36}=\frac{1}{6}


Svar #2
14. maj 2020 af Sigurdsen

tak skal du have


Skriv et svar til: Sammensat Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.