Matematik

Hvor mange indbyggere er der efter stigningen?

14. maj 2020 af Foryou - Niveau: 10. klasse

Jeg kan ikke regne den her ud. Håber nogen kan hjælpe mig.

I en by er der 16.500 indbyggere. Befolkiningstallet stiger med 1,5% 

Hvor mange indbyggere er der efter stigningen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af janhaa

f(t)=16.500*1,015^t

f(t=1) = ...


Svar #2
14. maj 2020 af Foryou

er det så 16747,5?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2020 af janhaa

#2

er det så 16747,5?

yes


Svar #4
14. maj 2020 af Foryou

mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hvor mange indbyggere er der efter stigningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.