Matematik

cirklens ligning

14. maj 2020 af leuos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan laver jeg denne ligning om til cirklensligning?

3x-4y=12

(x-1,5)'2+(y-2)=3

eller

(x-3)'2+(y-2)=3

Hvad skal jeg gøre med 3x??


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af mathon

                  3x - 4y = 12  kan ikke omskrives til en cirkelligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2020 af janhaa

#0

Hvordan laver jeg denne ligning om til cirklensligning?

3x-4y=12

linear function, dvs rett linje


Skriv et svar til: cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.