Matematik

trekanter

15. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

De to trekanter på figuren er ligedannede og nogle af sidelængderne fremgår. Bestem siden x ?

33)

26)

60)

13)

53)

er det ikke 33 da 40+13=53

53-20=33

Vedhæftet fil: ttt.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2020 af janhaa

x/40 = 13/20

x = 26


Skriv et svar til: trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.