Fysik

Fysik

22. maj 2020 af ty16 - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg sidder med denne opgave og kan ikke rigtig komme igang. 
Er der nogen som måske kunne hjælpe mig lidt her? 

Jeg har vedhæftet selve opgaven :-)

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2020 af janhaa

A til B er sirkel-bevegelse

B til gulvet er parabel


Svar #2
22. maj 2020 af ty16

Hvilke formler vil du bruge her? 
Jeg tænkte at bruge formlerne:

A=F·Δs·cosθ og E=1/2·m·v2 


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. maj 2020 af janhaa

#2

Hvilke formler vil du bruge her? 
Jeg tænkte at bruge formlerne:

A=F·Δs·cosθ og E=1/2·m·v2 

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1962530


Svar #4
22. maj 2020 af ty16

Tak for det janhaa. 


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.