Matematik
Forskellige farver
03. juni 2020 af
Kasperx1738 (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
Lea laver også grydelapper med 6 x 6 kvadrater, 8 x 8 kvadrater, 10 x 10 kvadrater osv.
Undersøg, hvor mange forskellige farver Lea højst kan bruge til en grydelap med n x n små kvadrater, hvis n er et lige tal.
Er det ikke, at hun kan højst farve 20 forskellige farver, da grylappen 4x4 er 8 forskellige,6x6=12 forskellige,8x8=16 forskellige og 10x10=20 forskellige,så ville n være lige tal.
Undersøg, hvor mange forskellige farver Lea højst kan bruge til en grydelap med n x n små kvadrater, hvis n er et lige tal.
Er det ikke, at hun kan højst farve 20 forskellige farver, da grylappen 4x4 er 8 forskellige,6x6=12 forskellige,8x8=16 forskellige og 10x10=20 forskellige,så ville n være lige tal.
Vedhæftet fil: 20200603_161556.jpg
Skriv et svar til: Forskellige farver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
