Matematik

løs ligningen grafisk

03. juni 2020 af jasguld (Slettet) - Niveau: 10. klasse

y=3x+3 og y=x+5

løs ligningenssystemet grafisk. 

jeg har ikke helt styr på hvordan jeg løser ligningen grafisk. nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2020 af Mathias7878

Tegn de to funktioner i et matematik-program. Det punkt, hvor de to grafer skærer hinanden, er således løsningen til det lineære ligningssystem, dvs. den x- og y-værdi, der opfylder, at y = 3x+3 og y = x+5

- - -

 

 


Skriv et svar til: løs ligningen grafisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.