Matematik

procent og renter

04. juni 2020 af Klaus17 - Niveau: C-niveau

hej :) 

jeg har fået facit i opgave b til 30445,6 kr. 

hvordan løser man opgave c

1c) Hvor meget må du tjene, før du skal betale 40.000 kr. i skat om året? Hvor mange timer om måneden
svarer det til?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2020 af Moderatoren

Hvad er det for en opgave? Hvad er du i tvivl om i opgave 1c?


Svar #2
04. juni 2020 af Klaus17

det står jeg skal finde ud af hvor meget jeg må tjene før jeg skal betale 40.000 kr om året i skat og hvor mange timer det er om måneden. Hvordan finder jeg frem til det 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2020 af Moderatoren

Hvor står det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2020 af mathon

Indsæt et billede af HELE opgaven.


Svar #5
04. juni 2020 af Klaus17

opgaven 


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. juni 2020 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #7
04. juni 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll}1c)\\& \textup{N\aa r indt\ae gten }\\& \textup{kaldes }x\textup{ har du}\\& \textup{til beregning af }x\textup{:} &\left ( x-40\,000 \right )\cdot 0.38 = 40\,000 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #8
04. juni 2020 af Majaaaaa2829202 (Slettet)

#7 er den bedste til at svare og man forstår ham rigtig godt :)


Skriv et svar til: procent og renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.