Matematik

På figuren ses graferne for to funktioner f og g (HJÆLPPP)

04. juni 2020 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guysss.

Jeg er i tvivl om en opgaven, nogen der kan hjælpe med at løse den? Det skal gøres klart at opgaven er uden hjælpemidler. Opgaven vedhæftes. 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2020 af janhaa

f = g

for x = 1, x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2020 af Capion1

Jeg ved ikke, hvilket hjælpemiddel der skal til at se, hvor de to grafer skærer hinanden.
Er niveauet og klassetrin rigtigt angivet?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2020 af Jones2929

#0

Nu kan jeg se, at du i den ene eller anden sammenhæng er blevet stillet årets eksamenssæt til d. 25 maj af din lærer. Du skal måske lige passe på med at stille spørgsmål til dette sæt/udgive sættet på nettet, da det er ret så nyt.


Svar #4
04. juni 2020 af TGGYM

Svar #3 

Dette er bare en aflevering jeg har fået i matematik. Havde ingen anelse om at det var med i et eksamenssæt. 


Svar #5
04. juni 2020 af TGGYM

Svar #2 Jeg har vedhæftet hele opgaven. Jeg har matematik på b. 


Skriv et svar til: På figuren ses graferne for to funktioner f og g (HJÆLPPP)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.