Matematik

renter

16. juni 2020 af MadeleineA

Har brug for hjælp til c og d 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. juni 2020 af mathon

                       \small \begin{array}{lllll} c)&A_n=500\cdot\frac{1.00025^{20}-1}{0.00025}= \end{array}


Svar #3
16. juni 2020 af MadeleineA

Tak, ved du så hvordan man laver d?


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. juni 2020 af mathon

                       \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll} d)&500\cdot\frac{1.00025^{n\cdot 12}-1}{0.00025}\geq 10\,000\cdot 1.005^n\\\\& \textup{L\o s mht }n \end{array}


Svar #5
16. juni 2020 af MadeleineA

Forstår ikke helt giver d så 10.000*1.005n??


Brugbart svar (1)

Svar #6
16. juni 2020 af mathon

Gæt på 2 år og undersøg gyldigheden af "gættet".


Skriv et svar til: renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.