Fysik

Lodret kast

24. juli 2020 af KFMK - Niveau: B-niveau

Hvilken formel skal jeg bruge for at udregne denne?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juli 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juli 2020 af peter lind

v = gt-5m/sek = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. juli 2020 af mathon

           \small \small \begin{array}{lll} v=v_0-g\cdot t\\\\ 0=5\;\frac{m}{s}-g\cdot t\,\textup{...}\\\\ \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. juli 2020 af gael (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Lodret kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.