Matematik

Vektorer

27. juli 2020 af daarligeMien - Niveau: A-niveau

Er lost på denne opgave, en som kan give en hånd?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juli 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. juli 2020 af mathon

              \small \small \small \begin{array}{lllll} a)&\overrightarrow{s}{\,}'(t)=\begin{pmatrix} x{\, }'(t)\\ y{\,}'(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -2t \\ 0.3t^2+0.4t-1 \end{pmatrix} \\\\ b)&\overrightarrow{s}{\,}'(-3)= \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. juli 2020 af mathon

           \small \small \small \small \small \begin{array}{lllll} a)&\overrightarrow{s}{\,}'(t)=\begin{pmatrix} x{\, }'(t)\\ y{\,}'(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -2t \\ 0.3t^2+0.4t-1 \end{pmatrix} \\\\ b)&\textup{Tangentvektor i }P_{-3}\qquad \overrightarrow{s}{\,}'(-3)= \begin{pmatrix} 6\\0.5 \end{pmatrix}\\\\ c)&\textup{Mod h\o jre.} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.