Matematik

statistik begreber - spørgsmål

02. august 2020 af PCX1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Så jeg lavede en opgave på emat, hvor jeg fik afvide, at jeg skulle finde frekvensen for karakteren 00 angivet som decimaltal. Der var 10 elever i alt og 3 af dem fik karakteren "00"

Udregning: 3/10 x 10 = 30/100 = 0,3 men af en eller anden grund skriver emat at svaret er 0,2.. hvorfor?

Jeg har vedhæftet et screenshot af min opgave..

I må undskylde Mario temaet, jeg ved ikke lige, hvad der sker...


 

Vedhæftet fil: skærmklip.png

Svar #1
02. august 2020 af PCX1 (Slettet)

!

Vedhæftet fil:!.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #2
02. august 2020 af OliverHviid

Du skal dividere hyppigheden med det samlede antal observationer som er 15. Dvs. (3/15)*100=20%


Skriv et svar til: statistik begreber - spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.