Matematik

dividere med kvadratrod

21. august 2020 af lauhan (Slettet) - Niveau: 9. klasse

kan en hjælpe mig med at regne denne ud med steps, helst en let måde

tak

Vedhæftet fil: IMG_997DE944903F-1.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2020 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2020 af Mathias7878

\sqrt{ \frac{2 \cdot (1+3^2) -2^2}{4}} = \sqrt{ \frac{2 \cdot (1+9)-4}{4}} = \sqrt{ \frac{2 \cdot 10 -4}{4}} = \sqrt{ \frac{16}{4}} = \sqrt{4} = ...

- - -

 

 


Svar #3
22. august 2020 af lauhan (Slettet)

så svaret bliver 2?

og mange tak for svar


Skriv et svar til: dividere med kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.