Matematik

hvor meget af der tilbage

27. august 2020 af jasguld (Slettet) - Niveau: 10. klasse

ole og peter deler 4 pizzaer. hvor meget er der tilbage, når ole spiser 1 1/2 og peter spiser 1 2/3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2020 af Capion1

Fællesnævner?     Svar: 6
4 - 11/2 - 12/3 = 24/6 - 9/6 - 10/6


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \text{Rest}:4-\left (1\tfrac{1}{2}+1\tfrac{2}{3} \right ) &= \\ 4-\left (\frac{3}{2}+\frac{5}{3} \right ) &=... \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2020 af Capion1

# 0
Rasmus kommer på besøg, og han får 1/5 af resten. Hvor meget er der så tilbage?


Skriv et svar til: hvor meget af der tilbage

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.