Matematik

Mængder og elementer

29. august 2020 af K22 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har spørgsmål til to opgaver, som er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2020 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2020 af Capion1

Elementerne, skrevet på listeform, i en mængde, er adskilt ved komma.
1) Elementerne i den første mængde er de to elementer  ∅ og {∅}
    Elementerne i den anden mængde er de tre elementer  ∅ og {∅} og {∅,{∅}}
    En mængdes elementer kan være mængde i sig selv.
    Bemærk:  ∅ er mængden uden element(er)  og  {∅} er mængden med det ene element, ∅ .
2) Løs 2'gr.ligningen for reelle rødder.
    Løs 2'gr.ligningen for heltallige rødder.
    Find de positive hele tal, der går op i 12.


Svar #3
30. august 2020 af K22

Er dette rigtigt?

2.

A) (3/2)
B) (-1/2)
C) (2, 4, 6)

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2020 af Capion1

{x ∈ R | 4x2 - 4x - 3 = 0} = {- 1/2 , 3/2}
{x ∈ Z | 4x2 - 4x - 3 = 0} = ∅
{x ∈ N | x går op i 12} = {1 , 2 , 3 , 4 , 6 , 12}


Skriv et svar til: Mængder og elementer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.